egyeb

Digitális munkarend a Google Classroom/Tanterem felületén

A hétfőn életbe lépett új munkarenddel kapcsolatban tájékoztatom a szülőket és a tanulókat, hogy iskolánk a digitális oktatás egységes kereteként a továbbiakban a Google Classroom/Tanterem felületét használja.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tanórák témáját és az ahhoz kapcsolódó feladat rövid leírását továbbra is a KRÉTA programban rögzítjük, a szülők ezen a felületen, illetve applikáción keresztül értesülhetnek az iskolai munkáról, osztályzatokról.

Az egyes tanórákhoz kapcsolódó konkrét tananyagtartalmak, feladatok, prezentációk, dolgozatok stb. azonban a tanulók számára a Google Classroom/Tanterem felületén egyetlen helyen, összegyűjtve jelennek meg.

A csatlakozást és a kurzusban történő munkát segíti a következő linken elérhető oktatóvideó: https://www.youtube.com/watch?v=AwekqS1bn24

Kérem a tanulókat, hogy a számukra tanáraik által eljuttatott kód segítségével mihamarabb csatlakozzanak a megfelelő kurzusokhoz. (A csatlakozáshoz Google-fiókkal, gmail címmel kell rendelkezni.) Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy a felület segítségével áttekinthetőbben és hatékonyabban folytathassuk közös munkánkat. Továbbra is kérjük ehhez a tanulók és szülők együttműködését is.

 

Boros Tamás, igazgató

A kommentek levannak zárva.