versenyek

Elsősegély verseny – 2014

2014. 04. 01-én került megrendezésre a területi elsősegélynyújtó verseny. Mint minden évben, az idén is részt vettünk rajta. Csapatunkat a Béres Rt. támogatta. Ismételten köszönet érte.

A verseny kis időbeli csúszással indult már akkor, amikor az első állomáshoz igyekeztünk. Összesen 10 állomáson kellett teljesítenünk, 4 gyakorlati, 2 elméleti, és közben 4 pihenő. A ránk kiszabott szituációkat eredményesen megoldottuk, el kellett látnunk ájultat, újra kellett élesztenünk eszméletlen, nem lélegző beteget, amatőr akrobatákat kisebb-nagyobb sérülésekkel, meg kellett küzdenünk erőszakos, aggódó barátokkal, és csak apró hibákat vétettünk. A csapatunk minden egyes tagja a tudása legjavát hozta. Nagyon szoros küzdelem volt, és végül 3. helyezést sikerült elérnünk, bár csak pár ponttal maradtunk le az első helyről a Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola és a Szent László Gimnázium csapatai mögött.

Csapatunk tagjai:

Hecz Klaudia, Hidegh Barbara, Török Edvin Ádám és Varga Ákos 9.a, valamint Szabó Zsombor és Buga Márton 11.c osztályos tanulók.

Egy nagyon jó hangulatú versenyen voltunk, nagyon élveztük, alig várjuk, hogy két év múlva ismét próbálkozzunk, csak akkor még nagyobb odafigyeléssel.

Buga Márton 11.c

Az oklevelünk megtekintéséhez kattints ide!

Címkék:

A kommentek levannak zárva.