egyeb

Értesítés a beíratkozás módjáról

 Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban a középiskolai beiratkozás módjáról tájékoztatom Önöket.

 

  A járványügyi helyzet és a korlátozások fokozatos feloldása lehetővé teszi, hogy a középiskolai beiratkozásra személyesen kerülhessen sor. Kérem, hogy a beiratkozáson a tanuló és a gondviselő is legyen jelen.

 

A beiratkozás időpontja 2020. június 22. (hétfő) 8.00-16.00, helyszíne az iskola épülete.

(Kérem, hogy legkésőbb 15.00-ig érkezzenek meg.)

 

A beiratkozáshoz szükséges:

  • általános iskolai bizonyítvány,

  • eredeti születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, lakcímkártya, valamint ezek fénymásolatai,
  • a diákigazolvány megrendeléséhez bármely okmányirodában fényképfelvétel készíttetése, és az ott kézhez kapott „NEK adatlap” leadása; az igénylőlap kitöltése (mind a szülő, mind a tanuló aláírásával).

 

A beiratkozásra az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően kerül sor (az előírt védőfelszerelésről ne feledkezzenek meg). Amennyiben bármilyen okból nem tudnak személyesen megjelenni a kijelölt napon, jelezzék azt számomra.

 

(A KRÉTA e-Ügyintézés felületén június 15-től június 21-ig biztosítjuk a szülő vagy törvényes gondviselő részére, hogy a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatait előzetesen beküldhesse a középfokú iskola részére a
„Beiratkozás középfokú intézménybe” folyamat segítségével.
A tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét (NEK adatlapot is beleértve) szülője vagy törvényes képviselője útján az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően, későbbi időpontban is benyújthatja az iskolának. Ebben az esetben az iskola nem garantálja, hogy a szeptemberi iskolakezdéskor lesz érvényes diákigazolványa a tanulónak.
Az iskola lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben a gondviselő a beiratkozásra rendelkezésre álló időben nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat a 2020/2021. tanév első napján is bemutathassa a középfokú iskolában.)
 
 

Boros Tamás
intézményvezető

A documentum pdf formában

A kommentek levannak zárva.