egyeb

iskola nyitvatartási rendje/digitális munkarend

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A koronavírus járvány miatt iskolánk nyitvatartási rendje is változik az aktuális helyzet függvényében, ezért kérjük, hogy ügyintézésre az elektronikus levelezést használják az alábbiak szerint:

Felvételivel, diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyek: corvin.diaktitkarsag@gmail.com

Bizonyítványmásodlattal kapcsolatos és egyéb igazgatói ügyek: corvin.titkarsag@gmail.com

 

Kedves Corvinos Tanulók!

  1. A digitális munkarend miatt fontos, hogy mindannyian hozzáférjetek az e-Kréta felülethez. Többen jeleztétek, hogy nincs meg a belépési kódotok. Ehhez kapcsolódóan a következők a teendők: írjatok emailt a rendszergazdának (corvin.rgaz@gmail.com), melyben megírjátok a neveteket, osztályotokat, oktatási azonosítótokat, és új belépési kódot kértek. Az iskola rendszergazdája a válaszlevélben megküldi számotokra az új kódot.

 

  1. A digitális munkarendhez kapcsolódóan az instrukciókat, feladatokat ma és holnap (2020. március 16-án, 17-én) elkezdjük küldeni. Ennek elsődleges virtuális terepe az e-Kréta „Üzenetek” és „Házi feladat” menüje (a Haladási napló tanári tananyag-megjelölésével együtt).  Kérünk Benneteket, hogy ezt figyeljétek folyamatosan. A digitális munkarend folyamán a normál órarendhez alkalmazkodva küldünk számotokra tananyagot, feladatokat.

 

  1. 2020. március 16-tól nem lehet az iskola menzáján ebédelni. A már befizetett ebéd visszatérítéséről, beszámításáról később várható információ.

 

Ne felejtsétek továbbra sem, hogy az új helyzet mindannyiunktól fokozottan kíván együttműködő, türelmes, egymást segítő, felelősségteljes magatartást. 

Vigyázzatok magatokra, egymásra!

 

Boros Tamás

intézményvezető

A kommentek levannak zárva.