egyeb

Iskolapszihológiai foglalkozás/konzultációs lehetőség

Kedves Szülők!

Dr. Horváth Györgyi vagyok, a Corvin Mátyás Gimnázium iskolapszichológusa. Ezúton szeretném felajánlani az Önök számára azokat a segítségnyújtási formákat, amelyeket ebben a nagyon nehéz, megterhelő és sajnos igen hosszútávú időszakban, amikor az oktatás nem iskolai keretek között zajlik, a magam részéről fel tudok ajánlani.

1. Azokat a szülőket, akiknek a gyermekük járt hozzám pszichológiai foglalkozásra, szeretném megnyugtatni, biztosítani arról, hogy ha helyreáll a rend és újra iskolai keretek között zajlik majd az oktatás, természetesen ugyanúgy, ahogy korábban, változatlan időbeosztással folytatjuk majd a munkát. Kérem szépen őket, hogy ezt tudassák gyermekeikkel! Számukra szeretnék felajánlani a mostani időszakra konzultációs lehetőséget az eddigi munkáról, gyermekeikről. Az Önök gyermekei számára már korábban felajánlottam azt a lehetőséget, hogy valamelyik elérhetőségemen, amelyiket ők kiválasztják, továbbra is rendszeresen konzultáljunk.

2. Valamennyi szülő számára szeretném ezúton felajánlani a segítségemet, konzultációs lehetőséget a válságos helyzettel összefüggő bármilyen jellegű probléma, kérdés esetén. Mostanra már valószínűleg felmerültek az új helyzet miatti problémák. Ezek érinthetik természetesen a gyerekeiket pl. hogy hogyan kezeljék a bezártságnak, a társak hiányának a problémáját, az időbeosztásnak, a gyermekük önkontrolljának, illetve az Önök velük kapcsolatos kontrolljának kérdéseit, de érintheti az Önök személyes megnövekedett lelki megterhelődését, akár adott esetben magas szorongásszintjét, a pánikot. Minden olyan esetben megkereshetnek, amikor úgy érzik, hogy már nagyon túlterhelődtek, szeretnének kicsit megnyugodni, erőt kapni.

3. Az iskola vezetőségének segítségével időnként küldök majd Önöknek olyan link ajánlásokat, amelyek a témához kapcsolódnak és hasznosak lehetnek. Az alábbi módokon tudunk konzultálni, bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel:

• A mobilomon: +3630 9527875

Emailben: gyorgyi.horvath7@gmail.com

• A facebookon, a facetime típusú videó beszélgetés keretében.

Az Önökkel megbeszélt konzultáció időpontjának idősávja a válságos helyzetre való tekintettel igen széles: minden hétköznap napközben 8-16 óráig terjed, azonban amennyiben indokolt, hétköznapokon 19 óráig is illetve hétvégén is megkereshetnek. Ez időszak alatt, ha szükséges, és amíg szükséges, lehetővé válik egy szülővel hetente többször is konzultálnunk.

Előre is köszönöm szépen a bizalmukat, ha hozzám fordulnak és természetesen a szakma szabályai szerint, a titoktartás mellett igyekszem majd segíteni, megtenni minden tőlem telhetőt.

Jó egészséget és kitartást kívánva várom jelentkezésüket! dr. Horváth Györgyi iskolapszichológus

További pedagógusoknak, szülőknek és tanulóknak hasznos linkek:

http://mpt.hu/2020/03/17/pszichologiai-vonatkozasu-kerdesek-es-valaszok-a-koronavirussal-kapcsolatban/?fbclid=IwAR1IuwcVAPY892lzkZA73fZ4h1gQSPtfbtCGGEUWNe_xOuCH-sUdMhfMhLE

https://www.spiribuuu.com/hu/blog/www.spiribuuu.com/hu/blog/www.spiribuuu.com/hu/blog/www.spiribuuu.com/hu/blog/jatekos_indulatkezelesi_modszerek_karantenba_szorult_gyerekeinkhez?fbclid=IwAR14_a16H7hxMMiIC8o5jnlBChpEC2N5qXM5JC9JHUkqc19_EBvm48JmDZ8

A kommentek levannak zárva.