egyeb

Oltások felvételének lehetősége a 12-18 éves korosztály számára

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Az alábbiakban továbbítom a Fővárosi Oltási Munkacsoport iskolánkra vonatkozó információit tartalmazó levelét.

„Tájékoztatom Önöket, hogy a 12-18 éves korosztály számára 2022. február 9-én, szerdán 10.30 és 12.30 között biztosítjuk az oltások felvételének lehetőségét.  Az oltás helyszíne a Rácz Aladár Zeneiskola.

Tájékoztatom Önöket, hogy ezen a napon lehetőség nyílik a 12-18 éves korosztály számára az ismétlő (3. oltás) oltások igénylésére is, amelyhez kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítunk. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján az alapimmunizálástól (a második oltás beadásától) legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie a harmadik oltás felvétele előtt.

Természetesen továbbra is lehetőség nyílik a pedagógusok számára is mind az első, mind a második, mind pedig a harmadik oltások felvételére.

Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második és harmadik oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint a korábbi oltáskor kapott oltási igazolás. A pedagógusok oltásához szintén szükséges a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat, valamint az esetleges korábbi oltások alkalmával kapott oltási igazolás megléte.

A megfelelő oltóanyag-allokáció érdekében az oltandók számának előzetes felméréséhez kérem, hogy 2022. január 24-én, hétfő 12.00-ig jelezzék a diáktitkárságon a tanulók, illetve az iskolai dolgozók oltakozási szándékukat, illetve hogy hányadik oltás felvételét kérik.

Együttműködését köszönjük.

Tisztelettel,

dr. Sára Botond

Fővárosi Oltási Munkacsoport vezetője”

 

 

 

Boros Tamás
igazgató

A kommentek levannak zárva.