egyeb

Szóbeli felvételi vizsga (behívott diákok, tudnivalók)

Tisztelt Szülők és felvételiző Tanulók!

Az alábbiakban közzétesszük a szóbeli felvételi vizsgára behívott diákok körét (a tanuló oktatási azonosítója vagy jeligéje alapján) és a részletes, időpontot is tartalmazó vizsgabeosztást.

A szóbeli vizsgára – a korábbi évek felvételi pontszámait alapul véve – azokat a tanulókat hívjuk be, akik az eddig megszerezhető 150 pontból legalább 102 pontot elértek. (Pontszámítás: maximum 50 pont az általános iskolai eredmények alapján, maximum 100 pont a központi írásbeli vizsgán szerzett pontoknak megfelelően.)

A kapcsolódó pdf dokumentumban (Kérjük kattintson a linkre) a ’keresés’ ikonra kattintás után, a tanuló oktatási azonosítóját vagy jeligéjét beírva lehet keresni. Ha a tanuló oktatási azonosítója vagy jeligéje nincs az általunk közzétett listán, akkor nem érte el a szükséges pontszámot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a járványhelyzet miatt az iskola épületébe szülők és kísérők nem jöhetnek be!

A tanulók számára kötelező járványügyi szabályok: belépéskor testhőmérés, kézfertőtlenítés, csoportosulás kerülése, távolságtartás, maszkviselés (a maszkot a felvételi beszélgetés során a felvételizők levehetik).

A szóbeli felvételivel és a továbbiakkal kapcsolatos más fontos információk eléréséhez  kérjük kattintsanak a linkre illetve megtalálhatják  honlapunkon a felvételi menüpont alatt is (www.corvinsuli.hu).

A kommentek levannak zárva.