rólunk

Köszöntjük a Corvin Könyvtár honlapján!

Átalakuló világunkban nap mint nap szembesülünk azzal a helyzettel, hogy új információra, ismereteink megerősítésére, gyarapítására vagy éppen kikapcsolódásra van szükségünk. Mindenki, aki a kultúraközvetítésben részt vesz, akár intézmény, akár szakember, küldetésének tartja, hogy minél gyorsabban, hitelesebben és felkészülten tájékoztasson.

A bibliotéka feladata, funkciója az utóbbi évtizedben átalakult. Mindeközben az olvasói elvárások, a használói igények is folyamatosan változnak. Új, eddig nem ismert elvárásokat fogalmaznak meg a könyvtárral szemben. Ennek megfelelni csak folyamatos megújulással lehetséges. A korszerű bibliotéka követelményeinek akkor tudunk megfelelni, ha egyszerre vagyunk a hagyományos könyvtári érték képviselője és egyben virtuális információs központ is. Arra törekszünk, hogy kulturált környezetben,  sokféle minőségi szolgáltatást nyújtsunk tanárainknak, diákjainknak valamint az iskola összes dolgozójának. Sokoldalú programokkal kívánunk szolgálni mindenkit! Tesszük ezt elkötelezetten olvasóink, használóink javára.

Kérünk benneteket, keressétek fel a Corvin Könyvtárat, ahol szeretettel várunk.  Észrevételeitekkel, ötleteitekkel, javaslataitokkal tiszteljetek  meg bennünket azért, hogy munkánkat eredményesebben végezzük  megelégedésetekre!

A Corvin Könyvtár csapata